100 filmer att se är snart klar…

I skrivande stund är listan över 100 filmer du måste se uppe i 79 filmer… Observera att listan inte har någon inbördes ordning, utan alla filmer är lika mycket värda att se, även om jag tycker några är bättre än andra.

Att skapa en sådan här lista är inte enkelt, även om det vid första anblicken kan verka som någonting man bara skriver ner. I själva verket handlar det om noggrant övervägande, då det finns betydligt fler än 100 filmer jag tycker är bra. Den här listan består dock av filmer som verkligen är sevärda, enligt mig, och om jag bara fick välja 100 filmer som jag skulle få se i framtiden skulle det vara just de här filmerna.

Den uppmärksamme noterar säkert också att merparten av filmerna är över 10 år gamla, vilket åtminstone säger mig att det gjordes bättre filmer förr. Vilket också påminner mig om att jag inte har med E.T… Ännu…

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.