3 olika filmer som man måste se

Vi människor inspirerar och fascineras av filmer. Ibland kan man sätta sig i tv-soffan och sätta på en film som bara inspirerar en och efter att man har sett filmen är man full av energi och positiv. Det är en riktig må-bra-film skulle man kunna säga. Men det finns givetvis många andra filmer också så som skräck och drama för att inte tala om romantiska filmer. Här kommer ett bud på tre filmer som inte går av för hackor.

  1. Bølgen

En norsk produktion som tar tittar med på en fartfylld resa. Filmen handlar om en liten norsk familj som består av mamma, pappa, son och en dotter. Pappa i familjen jobbar med att säkra berg och klippor som ligger intill sjöar i många av Norges djupa dalar runt om i landet. Han yre får en betydande roll i film och hela handlingen centreras omkring honom som huvudperson. 

Detta är en vacker produktion som utspelar sig i autentisk miljö i Norge. Många fina bilder från en norsk liten fjällby med de färgglada lusekoftorna och färgglada tavlor hängande. Något du kan titta mer på via Mynewart.se. Filmen är delvist baserad på verkliga händelser och realiteten är inte långt borta här. Du som tittar får uppleva både sorg, romantik och inte minst spänning som kanske är huvudgenrer i denna filmen. 

  1. Not without my daughter

Är en dramatisk film som handlar om den lilla amerikanska familjen vars vardag vänds upp och ner när de reser till mellanöstern där ett helt annat samhälle väntar dem. Filmen är en produktion som har några år på nacken men som ändå levererar ett budskap och får tittaren fångad nästan med detsamma. Spänningsnivån är hög genom hela filmen även om det finns några dippar här och var.

  1. Tomten är far till alla barnen

En humoristisk film som utspelar sig i Sverige. Detta är en helsvensk produktion som handlar om en stor familj som ska fira jul tillsammans. Då huvudpersonen Sara har haft diverse män och har barn med ungefär hälften av dessa bjuder in dem alla till att fira jul tillsammans står kaos på schemat. 

Du som tittar får en riktigt humoristisk film när du ser denna filmen och det är aldrig lång till skratt. Kanske skulle du kunna säga att detta är en riktig svensk humorklassiker som du säkerligen kan se fler gånger om igen. Handlingen är fiktiv och har ingen verklighetsförankring som så, men förmodligen kan ett stort antal olika personer känna igen sig i den typen av familjekonstellationer, som blir allt vanligare i dagens samhälle.