Apex Legends-uppdatering kommer att öka spelets level cap och lägga till fler belöningar

Respawn har meddelat att den nästa uppdateringen till Apex Legends kommer att gå live den 3 december. Den nya uppdateringen höjer spelets level cap rejält och har också gjort några välkomna ändringar i hur Apex Legends progression system fungerar.

Uppdateringen

Den största förändringen i uppdateringen är höjningen av spelets level cap. Från det att spelet lanserades har Apex Legends level cap legat på 100. Den 3 december kommer man att kunna gå upp till level 500. Som del av den här förändringen finns det nya badges i Apex Legends som spelare kan vinna efter var tioende level mellan 110 och 500.

För att uppmuntra spelare att komma tillbaka till Apex Legends och fortsätta gå upp i level har spelets progression system också blivit ändrat. XP:n som krävs för att komma upp till level 100 har blivit reducerat med 5% för att ge nykomlingar en bättre chans att hinna ikapp veteraner. Det finns också nya Apex Pack och Gun Charm-belöningar att få när man kommer till specifika level-milstolpar.

Processen att gå från level 1 till 500 kommer att ge dig 199 Apex Packs och 36 legendariska Gun Charms. Uppdelningen ser ut så här:

-Level 2-20: Ett paket varje level (totalt 19 Apex Packs)

-Level 22-300: Ett paket varannan level (totalt 140 Apex Packs)

-Level 305-500: Ett paket var femte level (totalt 40 Apex Packs)

För er som redan har spelat Apex Legend: oroa er inte. När uppdateringen går live den 3 december kommer alla belöningar att komma retroaktivt. Till exempel: Om du redan är uppe på level 100 kommer du att låsa upp 14 Apex Packs och en ny Gun Charm. Vissa Gun Charms är låsta på att man kommer upp i en viss level, men de som inte är det kommer att läggas till spelets affär.

///

Apex Legends finns tillgänglig till Xbox One, PS4 och PC.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).