Bara dagar till dess att Vault 76 öppnas i Fallout 76

Fallout 76 är det senaste spelet i Fallout-serien, och det första där alla människor du eventuellt möter är andra spelare. Med andra ord kommer det inte att finnas några NPC:er (NPC=Non Playable Character). Givetvis kommer det dock att finnas en hel del monster, varav några du inte sett i tidigare spel i serien. 

Världen, som är förlagd till West Virginia, ska tydligen vara fyra gånger så stor som den vi fick en chans att utforska i Fallout 4. Bara publika servrar kommer att vara möjliga att använda i början, men det finns rykten som säger att det kommer att släppas stöd för privata servrar.

Dessutom ska det vara fullt möjligt, om än svårare, att spela igenom Fallout 76 på egen hand. Störst chans att överleva får du om du slår dig ihop med andra spelare, vilket får undertecknad att tveka en hel del. Fallout och Skyrim-serierna har alltid handlat om att själv vara hjälte och få en chans att på egen hand utforska allt som går.

Premiären är 14:e november 2018. Men du kan också ansöka om att vara med i betan som startar 23:e oktober.

fallout 76

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.