Blizzard presenterar cinematisk trailer för The World of Warcraft – The War Within

Under BlizzCon 2023 avslöjade Blizzard att en ny expansion för World of WarcraftThe War Within – kommer att släppas under 2024. Tillsammans med meddelandet fick fans även se en cinematisk trailer till spelet.

Handling

I trailern får vi se Anduin och Thrall möta upp med varandra. Anduin är nedslagen efter vad som hände i, men Thrall tror fortfarande på ljuset som finns inom honom, även om Anduin inte tror att han har något ljus längre. De diskuterar visionerna som de båda har sett: visioner om en kvinnlig röst som kallar på dem från djupt nere i Azeroths hjärta. Trailern avslutas med att de båda ser ett jättelikt svärd som har pressats djupt ner i marken – precis som om en gud hade gjort sitt bästa för att döda någonting djupt nere i planeten.

Vad du har att vänta dig i The War Within

I Warhammer: Within Worlds kommer du att få möjligheten att utforska en värld som existerar under Azeroths yta. Några platser du kommer att kunna besöka är Isle of Dorn, The Ringing Deeps, Hallowfall och Azj-Kahet.

I denna underjordiska värld kommer du och upp till fem vänner och en NPC att slåss mot bossar, leta efter skatter och prata med Earthen som bor i underjorden.

I spelet kommer det att finnas ett nytt element: Hero Talents. Varje klass kommer att kunna välja mellan två Hero Talents-träd som är baserade på ikoniska arketyper från Warcraft-universumet.

Earthen är en helt ny ras som introduceras i The War Within. De är ett folk gjord av magisk sten, och skapades av titanerna. Lås upp spelbara Earthen-karaktärer genom att utföra deras uppdrag.

Om du vill se de underjordiska miljöerna från en högre höjd kommer det att finnas varelser du kan rida (spelet kommer att använda samma dynamiska flygsystem som introducerades i Dragonflight).

///

Om du vill veta mer om The War Within kan du klicka här för att komma till spelets hemsida!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).