Den roligaste scenen i Bruce den allsmäktige (2003)

Bruce den allsmäktige

När Bruce Nolan (Jim Carrey) får gudomliga krafter av självaste Gud (Morgan Freeman) finns det förstås inga gränser för vad han kan utföra. Bruce som varit rätt missnöjd med sitt liv får plötsligt möjligheter han inte trodde var möjliga. 

Men att vara allsmäktig innebär förstås en massa ansvar – och så lätt är det inte att vara Gud. Fast Bruce tar förstås alla chanser han kan att förbättra sin egen karriär och jobba på att få Grace (Jennifer Aniston), hans livs kärlek, att se honom och älska honom.

Vad det gäller karriären så ger han snart igen på sin största rival – Evan Baxter (Steven Carrell). Vilket leder till den absolut roligaste scenen i hela filmen. Ta en titt nedan och låt oss veta om du inte tyckte att det här var bland det roligaste du sett:

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Recension: Den galopperande detektiven (1994) - Spel och Film
  2. Recension: Den galopperande detektiven (1994) – Carling Creations

Kommentarer är stängda.