En deckare med övernaturlig tvist

ANNONS. John Romeo är huvudperson i en serie böcker som alla utspelas i och omkring Göteborg, men det är en smutsigare, mörkare version av Göteborg. Den första boken har kommit ut som e-bok och du kan köpa den via de flesta bokhandlare online.

John Romeo har skrivits av Diane Karlstrom och Magnus Carling. Nyligen intervjuades Magnus Carling i onlinemagasinet Boktugg och du hittar hela intervjun här.

Konstnärens första recension kommer från Bokhyllan, där recensenten bland annat säger ”Konstnären håller gott och väl för att kallas både spänningsroman och bladvändare med korta kapitel och bra driv” och ”helt enkelt en riktigt bra deckare som gav mersmak”

Berättelsernas hemsida heter JohnRomeo.se och där hittar du ännu mer information.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.