Ensamma vargen är tillbaka

För dig som spelade rollspel på det glada åttiotalet och nittiotalet så får du säkert en rejäl dos nostalgikänsla bara vi nämner Ensamma Vargen. 

Soloäventyren som Äventyrsspel publicerade handlade om Ensamma Vargen, den enda överlevande efter en attack på det kloster där Ensamma Vargen studerade med Kai-mästarna. Som soloäventyr var det här en ny upplevelse för många, där man läste sig igenom ett äventyr med många val som till slut kunde ta sig till slutet på äventyret. Ensamma Vargen gavs ut i ett antal äventyr och nu finns de tillgängliga i en ny översättning.

Som en kontrast till alla digitala, uppkopplade spel är det här en skön avkoppling, både för oss nostalgiker och för nya äventyrare. Idag finns hela sju stycken av vargens äventyr tillgängliga som fullmatade, färgglada böcker.

Du hittar dem hos Åskfågeln och har du tur kanske du kan beställa och få hem en extra julklapp innan jul…

Om Magnus 1076 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.