Fallout 4 kommer i höst

fallout 4

Fallout 4 är det senaste av spelen i Fallout-serien och enligt alla uppgifter verkar det som om vi kommer att kunna köpa Fallout 4 redan i november. Den stora spelmässan E3 pågår för fullt och Bethesda, som står bakom Fallout 4, har släppt en hel del material. Bland annat hittar man nedanstående klipp, där gameplay från Fallout 4 visas upp. Dessutom får du se en del av hur du skapar din karaktär.

Som tur är visade sig ryktet om att det inte skulle gå att spela som kvinnlig karaktär stämma. Däremot stämde ryktet att det är i Boston som spelet utspelas. En spännande nyhet är att du dessutom kommer att få uppleva världen som den såg ut innan kärnvapenkriget. Ta en titt på videoklippet nedan och dröm dig bort. November är trots allt inte så långt borta.

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.