Fear the Walking Dead får en åttonde säsong

Fear the Walking Dead kommer att få en åttonde säsong. Spin-offen av världsfenomet The Walking Dead fortsätter med nya episoder, trots att dess modershow nu är på sin sista säsong.

Madisons återkomst

Det har blivit bekräftat att Kim Dickens kommer att återvända i sin roll som Madison Clark. Madison hade en av huvudrollerna från säsong 1 till säsong 4. I slutet av säsong 4 så indikerades det att hon skulle ha dött, men detta har visat sig vara felaktigt. Hon kommer att återvända under den andra halvan av säsong 7 och får sedan en återkommande roll i säsong 8.

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead handlar om ett gäng överlevande som försöker överleva en zombieapokalyps, precis som i The Walking Dead. Skillnaderna är att det är en helt ny grupp av karaktärer som inte finns i serieböckerna, handlingen utspelar sig först i Kalifornien och senare Mexiko, och säsong 1 börjar under de allra första dagarna i apokalypsen. Till skillnad från The Walking Dead, där vi hamnar mitt i apokalypsen efter att Rick vaknar från sin koma, får vi se hur samhället gradvis faller sönder och karaktärerna med den.

The Walking Dead

Fear the Walking Dead må fortsätta, men dess modershow, The Walking Dead, är på sin sista säsong. Den elfte säsongen sände sina första åtta avsnitt mellan augusti och oktober. Resten av säsongen kommer att visas nästa år, med det nionde avsnittet planerat att komma ut i februari. Efter att The Walking Dead har blivit avslutad kommer Daryl och Carol att få en egen spin-off show.

Rick Grimes-filmerna

Däremot finns det inte mycker mer att säga om de kommande Rick Grimes-filmerna, som har varit under produktion under en lång tid. Robert Kirkman, skaparen av serietidningen Walking Dead, berättade tidigare i år att han inte vet när filmerna kommer att bli färdiga, men att han är lika otålig att få prata om dem som fansen är att höra om dem.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).