Topp tio filmer att se

Jag har en väldigt lång lista över filmer jag vill se, och den övre tiondelen rör sig hela tiden. Eftersom jag ständigt har mindre tid än vad jag hinner se film krymper listan aldrig, men jag gör hela tiden mitt bästa för att beta av topp tio på min enormt långa lista.

Just nu handlar det därför om följande filmer, där plats 1 är den film jag mest av allt vill se för ögonblicket:

10. Still Alice

9. Döda poeters sällskap

8. Jurassic World

7. The Hateful Eight

6. Pojken med den randiga pyjamasen

5. The man from U.N.C.L.E

4. Mace Runner: The Scorch Trials

3. Solace

2. Deadpool

1. The Revenant

the.revenant

Som synes är inte alla filmer nya, några seglar upp från botten av den långa listan, när nostalgi-suget blir för stort. En del av dem har jag sett men vill se igen. Och några ligger förstås ute på bio just nu …

Om Magnus 1076 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.