Ghost Recon Wildlands gratishelg

Ghost Recon Wildlands

Under helgen erbjuder Ubisoft åter igen chansen att testa på ett av deras spel gratis. Denna gång är det Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands som gäller. Testperioden drar igång ikväll men det är redan nu möjligt att ladda ner spelet.

Wildlands, som släpptes i mars i år, utspelas i Bolivia i en av de största öppna spelvärldar som Ubisoft har skapat. Spelarens uppgift som Ghost-agent är att ta sig an drogkartellen som kontrollerar stora delar av landet. I toppen sitter knarkkungen El Sueño, men för att nå honom så måste du börja med hans underordnade. Till din hjälp har du upp till tre andra agenter. Om du spelar själv styrs dessa av datorn, men du kan även spela med andra via co-op. Du har också chansen under helgen att testa PvP-läget som precis släpptes. Där strider två team på fyra personer mot varandra i matcher om bäst av tre.

Spelet erbjuder en mängd vapen och utrustning för att skräddarsy din karaktär. Vapen och tillbehör finns spridda runt kartan som du kan samla på dig under spelets gång. Du har också tillgång till många olika fordon för att lättare ta dig runt den stora spelvärlden, däribland helikoptrar med kulsprutor, bilar med kulsprutor, och båtar med kulsprutor. Det finns även en och annan rostig skåpbil.

Under helgen och en vecka framåt erbjuder Ubisoft spelet för halva priset för de som vill fortsätta spela efter att testperioden är slut. Detta gäller fram till 23 oktober.

Starttiden på PC är klockan sju ikväll, medan konsolspelare får vänta till klockan nio. Därefter kan ni spela så mycket ni vill under helgen. Klockan tio på söndag kväll avslutas perioden på PC, medan spelare på Xbox och Playstation har fram till klockan nio på måndag morgon på sig. Som vanligt gäller det på konsol att ni har Playstation Plus eller Xbox Live Gold.