Goda betyg åt nya Det

Stephen Kings klassiker Det har som ni alla säkert vet kommit i en ny version. Den gamla versionen av Det recenserade André nyligen här på Spel och Film. I väntan på en recension av den nya versionen kan ni alltid kolla in vad den övriga filmvärlden tycker. 

Svenska Dagbladet ger Det (2017) full poäng, fem av fem, och tycker att den nya versionen når helt nya nivåer vad det gäller skräckfaktorn.

Sofia på Rörliga bilder och tryckta ord nöjer sig med en trea, men säger också att nya Det var som skräckfilm klart godkänd.

Aftonbladet satsar högre och når en fyra, där Bill Skarsgård får lovord. Moviezine stämmer in med en fyra och påpekar att den som inte var rädd för clowner innan nya Det kommer definitivt inte  undan den här gången.

Avslutningsvis har Cecilia på The Nerd Bird gett en trea. Med andra ord blir snittet någonstans mellan 3 och 4 på de recensioner jag läst hittills. Värd att se med andra ord.

Läs Andrés recension av Det (1990)

 

Bill Skarsgård

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.