Grillbaronen är mer än bara grill

Vår systersajt Grillbaronen.se är mer än bara grill. För dig som gillar att grilla hittar du allt du kan önska dig där, men Grillbaronen skriver om mycket mer. 

Ett exempel är träning. Grottmannen och grottkvinnan måste förstås vara vältränade för att klara av att släpa hem sitt byte. Samma sak för en äkta grillfantast, även om det inte är ett måste är det kul att träna. Man mår bra och man kan med gott samvete unna sig ett par extra köttbitar.

Jakt är ett annat ämne som Grillbaronen än så länge inte skrivit särskilt mycket om, men som kommer att bli ett regelbundet inslag. Att själv jaga är förstås inget måste för att kunna grilla, men det är kul och intressant att lära sig om hur det går till att jaga. Dessutom finns det en bra, tydlig etisk aspekt i att förstå jakten när man grillar.

Utöver detta skriver Grillbaronen om teknik, vildmark och resor. Allt hittar du genom att följa den här länken.

Grillbaronen

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.