Har du ett konto på Steam?

Steam lanserades någon gång under 2003 och har sedan dess blivit en av de största plattformarna för digital distribution av spel, framför allt till PC. Genom Steam kan du enkelt köpa och hämta hem spel till din dator, du kan avinstallera och installera på nytt – även om du byter dator så är det enkelt att komma igång med spelandet igen. Allt du behöver göra är att logga in på Steam-klienten och välja vilka spel du vill installera.

Men Steam är så mycket mer. Här finns en hel gemenskap kring spelen, du kan jaga prestationer i varje spel och få fram märken som visar hur väl du har klarat av att hitta särskilda kort och mycket mer. Undertecknads gamertag finns nedan och det är bara ett exempel på hur snygg man kan se ut online. Så, har du inte testat Steam ännu är det enkelt att börja. Ladda ner klienten från Steam.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.