HBO Maxs The Last of Us får nya promoaffischer

HBO Max har precis släppt nya promo-affischer till deras kommande serie The Last of Us. Affischerna gör reklam för några av birollerna i serien:

Handling

Precis som i spelet får vi följa Joel (Pedro Pascal, The Mandolorian) och Ellie (Bella Ramsey, Game of Thrones) när de vandrar genom ett apokalyptiskt USA där en typ av zombiepandemi har dödat miljoner människor. I deras väg står allt från zombies, banditer och kannibaler.

Bakom kulisserna

Neil Druckmann, The Last of Us:s spelregissör, är en av seriens manusförfattare, verkställande producenter och regissörer, och han kommer att samarbeta med Craig Mazin, som är bäst känd för sitt arbete på HBO-serien Chernobyl.

Rollista

Förutom Pascal och Ramsey kommer vi även att få se Gabriel Luna som Tommy, Nick Offerman som Bill, Merle Dandridge som Marlene, Murray Bartlett som Frank, Nico Parker som Sarah och Lamar Johnson som Henry. Dessutom kommer serien att lägga till karaktärer som är helt unika för serien: Graham Greene och Elaine Miles kommer att spela rollerna som Marlon och Florence, ett par som har överlevt ensamma i vildmarken i Wyoming efter att pandemin slog till.

Spelserien The Last of Us

The Last of Us blev väldigt snabbt en storhit när den först kom ut på PlayStation 3. Spelet är så populärt att PlayStation har gett ut spelet i nyutgåva till både PlayStation 4 och PlayStation 5. Spelet fick senare en DLC, där vi fick uppleva hur Ellie överlevde under den tid som Joel var skadad, samtidigt som vi fick veta mer om hennes och Rileys förhållande och hur Ellie blev biten. 2020 kom det ut en uppföljare till spelet, The Last of Us: Part II, som utspelade sig flera år efter det första spelet. Av olika anledningar blev spelet väldigt kontroversiellt och har inte i närheten av lika många fans som det första spelet, men ändå tog den hem titeln för Årets spel på Game Award 2020.

Om Jill Johansson 389 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).