HomeTV fortsätter expandera

Den svenska streamingtjänsten HomeTV fortsätter att expandera. HomeTV, som startade i Sverige redan 2006, har ett brett utbud av både filmer och serier, även om de enligt dem själva har störst fokus på film.

Streaming av film och TV fortsätter växa i världen, och folk har upptäckt hur bekvämt det är att bara välja vad man vill se ur ett rejält utbud. HomeTV har över 2500 filmtitlar och antalet blir bara fler och fler. Man satsar hårt på kvalitativa filmer och inte bara ur några enskilda genrer.

Nu har HomeTV också lanserats i Norge, och inom en nära framtid ska man expandera till både Finland och Danmark. Tanken är enligt HomeTV inte att konkurrera med de stora spelarna, utan snarare vara ett komplement.

Vilket vi på Spel och Film förstås tycker är bra, det går aldrig att få för mycket av film och fler spelare på marknaden gör inte bara utbudet bredare, det blir förstås också en sund konkurrens.

Vill du testa HomeTV kan du enkelt prova en gratismånad genom att besöka deras hemsida. Filmerna och serierna kan du streama på alla sorters enheter och det finns appar för både Android och Apple iOS.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.