Jägarna får en andra säsong

jägarna

Du som gillade TV-serien Jägarna, med Rolf Lassgård i huvudrollen, får snart återse honom. Jägarna får en andra säsong, som håller på att spelas in just nu.

Naturligtvis ska en film om jägare spelas in på hösten. Det är då det är som mest aktivitet i skogarna. I den andra säsongen av Jägarna återser vi Erik (Rolf Lassgård). Han lever sitt liv och verkar rätt tillfreds, men tillvaron ska snart ändra sig.

Joar Särn (Simon J Berger) dömdes för mord 15 år tidigare, men börjar nu hävda att han var oskyldig. Erik måste själv ifrågasätta vad han har gjort, har han möjligtvis begått ett ödesdigert misstag?

Nu hamnar Erik i bråk med de som är övertygade om att Särn faktiskt är en mördare och de som vill ta honom i försvar. Den lilla orten i Norrbotten är skådeplatsen för andra säsongen, där vi också får se Lena Endre som åklagare Thompson.

Den här sortens klassiska svenska TV-serier är alltid kul att se. Rolf Lassgård har varit med i alla filmer om Jägarna, och spelade även huvudrollen i första säsongen.

Premiären väntas under 2021, men ännu har vi inte lyckats få tag i något datum. Så snart vi vet mer återkommer vi.