Kommande film: Slender Man (2018)

Slender Man är en lång, smal figur som du inte vill möta. Även om han skapades online i ett forum blev han snabbt en skrämmande figur som också är ett mycket tacksamt material att göra en skräckfilm om. 

Nu är förstås Slender Man ingenting annat än en modern vandringssägen… Tror vi i alla fall. Men nog är han tillräckligt skrämmande, åtminstone av trailern nedan att döma. Inte mycket är känt om filmen, men den ska handla om en grupp ungdomar som försöker ta reda på mer om Slender Man efter att en av deras vänner har försvunnit…

Joey King har huvudrollen som Wren och hon spelar tillsammans med Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Talitha Bateman och Annalise Basso.

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.