Kommande spel: Keystone

Keystone

Skaparna bakom ett av de mest nedladdade spelen på Steam är Digital Extremes. Deras stora framgång har varit Warframe, ett spel som har varit gratis att spela. Nu annonserar de att de snart släpper ännu ett spel som ska vara gratis att spela i sin grundform. Spelet kommer att heta Keystone och du kan redan idag få en försmak genom att skriva upp dig för att vara med och testa alfaversionen. 

Keystone kommer att vara ett traditionellt actionspel i förstaperson, men också kombineras med kort. Korten kommer att fördelar, krafter och vapen genom matcherna och jag kan förstås ana att en viss samlarinstinkt kommer att vara igång från dag ett. Keystone sätter spelarna på en resa genom varierande världar, där utforskandet av ett mystiskt brädspel står i centrum. Grafiken och spelstilen kommer att föra tankarna tillbaka till sjuttiotalet.

Vill du testa så skriv upp dig på alfaversionen direkt – möjligheten kommer inte vara för evigt…

Om Keystone får bara en bråkdel av framgångarna som Warframe har haft kommer det att bli ett stort och intressant spel. Med tanke på Digital Extremes starka fokus på spel är det inte omöjligt att deras nästa spel blir en riktig succé.

Keystone

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.