Kommande webbshop om leksaker

Mänskligheten har använt leksaker sedan lång tid före vår tideräkning fick sin början. Och även om det företrädesvis är barn som leker med leksaker kan vi vuxna lätt få en nostalgisk blick när vi ser tidlösa leksaker som exempelvis Lego. Traditionellt sett har leksaker handlats i butik. Den som haft sina barn med i en leksaksbutik vet vilken utmaning det kan vara. Risken att man kommer ut med betydligt mer än man hade tänkt handla är rätt stor.

Då kan det vara enklare att sitta hemma i lugn och ro när man ska handla leksaker. Det kan du snart göra på Leksaker.se, en kommande webbshop som ska lanseras senare i år. De har bland annat en hel sektion för Billigt Lego, där du ska kunna handla Lego till överkomliga priser. Lego tycker jag själv är en fantastisk leksak, inte minst på grund av att det bara är ens egen fantasi som sätter stopp. Så föräldrar som letar efter en leksak som är både pedagogisk och hjälper till att träna fantasi såväl som att bygga upp motorik är Lego perfekt.

Leksaker.se har en väldigt enkel design på sin sida, något som jag uppskattar. Det är enkelt att hitta och översikten är väldigt bra. Jag har ofta tänkt på hur många sidor som nu för tiden försöker trycka in alldeles för mycket information på en och samma sida. Om den här webbshopen vill lyckas borde de verkligen hålla fast vid den enkla designen. Less is more.

 

 

Det här är ett sponsrat inlägg.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.