Köp däck online

Du som kör bil känner säkert till att du måste ha vinterdäck under perioden 1 december – 31 mars. Med vinterdäck menas då däck som har dubbar eller som är särskilt avsedda för att köras i vinterväglag. För egen del har jag aldrig känt mig särskilt trygg med odubbade däck och kör helst dubbat, inte minst med tanke på att där jag bor är vägarna oftare täckta av is än snö.

Att ha däck med rätt mönsterdjup är förstås också viktigt, så kör inte omkring med för slitna däck – det kan kosta dig massor och rentav livet om det värsta skulle hända. Att köpa nya däck är inte helt lätt och det kostar alltid en hel del. Men som med så mycket annat kan du numera köpa däck online. Nordendäck är ett företag som säljer däck online, både sommar- och vinterdäck. Det kan förstås upplevas som svårt att köpa däck på nätet, men faktum är att Nordendäcks hemsida är väldigt lättanvänd. Det finns massor av tips om hur du ska göra för att välja rätt däck och hur du sedan monterar på bästa sätt.

Vill du köpa däck kan du enkelt knappa in ditt registreringsnummer och få förslag på kompletta hjul som passar till just din bil. Fri frakt om du beställer mer än ett däck och 30 dagars öppet köp ingår.

 

 

Detta inlägg är ett sponsrat inlägg.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.