När du har gått igenom allting på Netflix är VPN räddningen

Jag tror att alla har varit där någon gång – kanske till och med allt för ofta den senaste tiden. Plötsligt sitter man där en kväll och vill inget hellre än att se en riktigt bra film eller serie. Man bläddrar igenom kategori efter kategori och inser att man redan har sett precis allting som erbjuds.

Det verkar omöjligt, för oftast ser man ju inte mer än någon film eller några avsnitt av en serie per kväll. Ändå tar de slut allt för fort, och det känns som om man verkligen har sett precis allting som finns – och nya filmer och serier kommer inte ut tillräckligt fort.

Men misströsta inte, för det finns faktiskt en lösning. Lösningen stavas VPN. Kanske har du hört talas om det tidigare, eller kanske har du ingen aning om vad det är för något. Men vad är då VPN, och hur kan det rädda din kväll framför tv:n? Det är faktiskt inte så avancerat, VPN är en tjänst som gör att du kan komma åt det fullständiga utbudet på Netflix – alltså inte bara det svenska utbudet. Det fungerar genom att du geotargetar ett annat land, exempelvis USA, och på så sätt får fram deras utbud på Netflix.

Det här är varken avancerat eller olagligt, och dessutom är det säkert och kostar inte så mycket. Det är helt enkelt det perfekta alternativet när man har sett allting som finns på svenska Netflix. Det finns flera som erbjuder denna tjänst, men två av de bästa är CyberGhost och NordVPN. Dessa är två av de största när det kommer till VPN, och båda dessa erbjuder dig USAs Netflix.

Förutom att detta ger dig ett större utbud av filmer och serier, eftersom utbudet på Netflix varierar mellan olika länder, så kan det även ge dig tillgång till såväl filmer som serier som ännu inte har kommit till Sverige. Du kommer alltså kunna se nya avsnitt på dina amerikanska favoritserier långt före alla andra i Sverige. Serie- och filmkvällarna är räddade!