Ni vann Annihilation

annihilation

Nu är vår tävling avgjord, där tre lyckliga vinnare kunde vinna varsitt exemplar av Annihilation på blu-ray. Trots den relativt korta tävlingstiden var det många som deltog och vi fick i princip in två olika sorters svar.

Frågan var vilken film som var Natalie Portmans genombrottsfilm. Frågan kan förstås tolkas på olika sätt. De två svar vi i huvudsak fick in var León och The Phantom Menace. Leon kan visserligen ses som en genombrottsfilm eftersom det var första filmen Natalie Portman hade en roll i, en roll hon utförde väldigt väl.

Men det var tyvärr inte León som gjorde Portman till en världsstjärna. Hennes genombrott kom först några år senare, som drottning Amidala i The Phantom Menace (Det mörka hotet).

De allra flesta som deltog gissade dock på León, men det rätta svaret ska alltså vara The Phantom Menace. Bland er som gissade rätt har följande tre vinnare slumpats fram:

  • Britt-Marie Andersson, Ramlösa
  • Ola Andersson, Helsingborg
  • Gun Bernhardsson, Höganäs

Grattis till er! Filmen kommer inom ett par veckor på posten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.