Ni vann Djungelboken

Då är vår tävling om att vinna Djungelboken avslutad – och det visade sig vara vår mest populära tävling någonsin, med flest deltagare. Vilket kanske inte är så konstigt, med tanke på hur bra Djungelboken är. 

Bland de som skickade in sina svar på frågan om vilka tre saker de helst skulle ta med sig in i djungeln så var yxa och kniv helt klart populärast. Därefter kom tändstickor eller något annat sätt att tända eld på. Det var ingen som hade tänkt att ta med sig Mowgli eller Baloo, men någon hade tänkt ta med sig släktingar och det kan ju vara en bra idé. Ju fler man är desto roligare.

Men tombolan har gjort sitt och tre vinnare har lottats fram:

Louise Tibblin, Göteborg

Nadia Walaf, Älmhult

Rolf Nilsson, Lerberget

Ni som inte vann ska inte vara ledsna för det, det kommer snart en ny tävling här på Spel och Film. Håll utkik, antingen genom nyhetsbrevet eller att titta tillbaka då och då.

 

Och vill du köpa Djungelboken på Blu-ray kan vi rekommendera CDON:

Djungelboken

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.