Ni vann Doctor Strange

doctor strange

Vår tävling där tre lyckliga vinnare kunde vinna Doctor Strange är nu avslutad. Intresset för den märkliga doktorn har varit enormt, det har varit en av våra absolut mest populära tävlingar och vi är väldigt glada att intresset för Marvel är så stort. 

Bland svaren som kom in var det två superhjältar som utan tvekan stod ut bland alla de andra. Hulken och Spindelmannen var helt klart populärast, där hela 40% röstade på Spindelmannen och nästan 35% på Hulken. Inte så konstigt kanske, med tanke på att båda dessa hjältar besitter egenskaper vi alla skulle vilja ha någon gång. Iron Man och Thor kom på en delad tredjeplats och därefter följde Captain America.

Men tombolan har snurrat som vanligt och följande tre vinnare får varsitt exemplar av Doctor Strange på Blu-ray i brevlådan: 

Rolf Nilsson, Lerberget

Britt-Marie Andersson, Ramlösa

Per Andersson, Ängelholm

Ni som inte vann ska förstås i vanlig ordning inte vara ledsna för det. Snart kommer nya tävlingar.

Stort tack till alla som deltog!

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.