Ni vann Justice League

Justice League

Vår tävling där tre lyckliga vinnare kunde vinna varsitt exemplar av Justice League på blu-ray är nu avslutad. 

Frågan vi ville ha svar på var vilken superhjälte som ni som tävlade saknar i Justice League och varför? Vi har fått in många svar och en överväldigande del av alla som tävlade ville ha med Green Lantern. Även Robin och Supergirl var populära val. Några av er som tävlade hade missat att det var vilken superhjälte ni saknade som vi ville veta, så svar som Batman går tyvärr bort – han är ju redan med.

Bland er som skickade in en saknad hjälte har följande tre vinnare slumpats fram:

Jenny Nordberg, Kvissleby
Billy Kindberg, Ekshärad
Hunor Thurman, Sandared

Stort grattis till er! Vinsten kommer på posten om cirka en vecka.

Snart blir det en ny tävling – missa inte den!

Missa inte våra tävlingar - Nyhetsbrev varje torsdag!Recensioner av spel och film, nyheter och skådespelarporträtt!

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-post är säker hos oss!

 

Justice League

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.