Ni vann Venom

vinn venom

Nu är vår tävling avgjord, där två glada vinnare kunde vinna varsitt exemplar av Venom på blu-ray, tillsammans med en Venom-figur.

Helt klart var det en populär tävling och det var extra kul att så många entusiaster som läst serietidningsförlagorna hörde av sig med lite spännande nostalgi och kul input. Dessutom visade det sig under tävlingens gång att svaret var inte så enkelt som det kanske först verkade. Bland alla som varit med och tävlat har svaret på frågan ”Vilket år fick vi första gången se Venom i en serietidning?” pendlat mellan antingen 1984 eller 1988. Några har svarat med båda årtalen tillsammans med en förklaring.

LÄS MER: Vår recension av Venom

Svaret vi sökte var egentligen 1984, men även 1988 är på sätt och vis rätt. 1984 är första gången som Venom dyker upp, även om figuren i det läget inte kallas Venom, utan det är först 1988 som Venom blir Venom. Så därför ger vi rätt till alla som svarat antingen 1984, 1988 eller båda delarna. Värt att notera är att ur symbiotens perspektiv har den inte något namn, det är först vid Eddie Brock-infektionen som Venom får namnet.

Bland er som svarat rätt har vi slumpat fram följande två vinnare:

  • Kristina Gustafsson, Partille
  • Carl Johansson, Malmö

Stort grattis till er! Filmen och figuren kommer inom en vecka på posten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.