Ni vann X-Men: Apocalypse

Tävlingen med X-Men: Apocalypse är avslutad och en trevlig filmkväll med Apocalypse väntar er som har vunnit. 

På frågan vilken superhjälteförmåga ni som tävlade skulle vilja ha stod osynlig längst upp, tätt följd av förmågan att kunna flyga. Möjligheten att läka sår och vara odödlig var också ganska populära förmågor. Ingen verkade vilja ha professor Xaviers förmåga att läsa tankar, men Cyclops möjlighet att skjuta energistrålar med ögonen fanns med på listan.

Men, tombolan har snurrat och gjort sitt – följande personer vann varsitt exemplar av X-Men: Apocalypse på Blu-ray. Vinsten kommer på posten inom ett par dagar.

Annica Holmgren, Umeå

Mikael Schale, Västra Frölunda

Kristina Gustafsson, Partille

 

Stort grattis!

För er som inte vann så blir det redan den här veckan en ny tävling – där du kan vinna en populär fantasyfilm… Missa inte informationen om den tävlingen – prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev:

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

 

apocalypse2

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.