Ny gamingskärm från AOC

AOC G2460pg
AOC G2460pg

Att ha en bra skärm när man spelar är förstås önskvärt, inte minst när man spelar spel som kräver hög uppdateringsfrekvens. Actionfyllda spel som Call of Duty eller Battlefield kräver en bildskärm som uppdaterar bilden ofta. Två nya gamingskärmar från AOC visas på den anrika spelmässan Gamescom. 

AOC G2460PQU/BR och AOC G2460PG är två skärmar speciellt avsedda för att spelas på. De har båda 144 Hz i uppdateringsfrekvens och en responstid på 1 millisekund. De har dessutom NVIDIA’s speciella G-SYNC™-teknik. G-SYNC ska ta bort alla fördröjningar, något som görs tack vare en synkronisering av bildskärmen och grafikprocessorn i din PC. Det resulterar inte enbart i att fördröjningar ska försvinna, utan också att bilden blir skarpare oavsett vilken typ av spel du spelar.

Båda skärmarna är 24″ stora.

AOC G2460pg
AOC G2460pg
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.