Ny trailer för Destiny 2: Shadowkeep!

Med mindre än en vecka kvar innan lansering har spelföretaget Bungie, till miljontals fans stora förtjusning, släppt den sista trailer för Destiny 2: Shadowkeep.

Medan den sista säkra stadens hjältar vänder sin uppmärksamhet mot de långtgående gränserna av vår galax har en uråldrig ondska, som en gång slumrade under Månens yta, börjat skapa nya Mardrömmar.

Återvänd till Månen och färdas djupt in en Hive Keep fylld av mysterier. Samarbeta med Eris för att förgöra Mardrömmarna innan de kastar mänskligheten in i en ålder av evigt mörker.

Gör er redo för det nya ”Season of the Undying”: upplev en helt ny aktivitet; upptäck nya, exotiska vapen; samla exklusiva universala dekorationer; bli allt mäktigare!

Titta på trailern här: https://www.youtube.com/watch?v=EKLX02QZqKU&feature=youtu.be och sveps med av hypen! Nu dröjer det inte länge!

///

Destiny 2: Shadowkeep kommer att kunna spelas på Playstation 4, Xbox One och PC (Steam) och lanseras den 1:e oktober. För mer information om Destiny 2, var vänlig besök Bungies hemsida, http://bungie.net/ .

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Ny trailer för Destiny 2: Shadowkeep! - Filmfeed

Kommentarer är stängda.