Nyheter från Bethesda: Fallout 4?

fallout

Fallout har varit en av de mest populära spelserierna i spelhistorien vad det gäller futuristiska rollspel. Det var dock ett tag sedan det kom något nytt Fallout-spel. Det senaste spelet i serien var Fallout: New Vegas, som kom 2010. Nu har dock Bethesda, som numera äger rättigheterna till spelserien, lagt upp en nedräknare på den officiella sidan. Och i skrivande stund ser det ut att vara cirka 20 timmar till avslöjandet.

Förhoppningsvis handlar det inte om ett online-spel, vilket skulle kunna få hela serien att gå och dö ut. The Elder Scrolls Online är ett bra exempel på hur man kan förstöra en bra spelserie genom att flytta den online.

Här hittar du nedräkningen.

 

fallout

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.