Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du vet väl att vi har ett fantastiskt bra nyhetsbrev, som skickas en gång per vecka – på torsdagar – till alla som prenumererar. Det är självklart gratis, innehåller den senaste veckans inlägg, och självklart skyddar vi din e-postadress. Vill du inte vara med längre är det givetvis enkelt att avregistrera. Med andra ord, du förlorar ingenting på att testa:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.

 

Så här fint kan det se ut:

nyhetsbrev

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.