Prolog till Alien: Covenant

Efter att ha sett Prometheus var jag rätt besviken, även om det var en av de snyggaste filmer jag sett på länge. Men med den nya trailern för uppföljaren Alien: Covenant väcktes mitt intresse igen. Nu har dessutom ytterligare en trailer, eller egentligen en prolog, släppts. 

Prometheus slutade utan att vi som tittare egentligen hade fått några svar. Bara fler frågor, vilket säkerligen passar både Ridley Scott och Damon Lindelof väldigt bra eftersom de får en chans att göra fler filmer. Just det var något som störde mig ordentligt med Prometheus. Jag gillade inte att en trogen publik ska mjölkas på pengar bara för att det går.

Men Alien: Covenant kan trots allt ge oss alla vad vi vill ha. Mer Alien, mindre annan skit. Nu när en prolog har släppts till Alien: Covenant måste jag säga att det verkar riktigt bra, trots Naomi Rapaces trista inlägg. Sorry Naomi, men du är ingen Ripley. Fast det kan nog bli bra ändå, särskilt när man tar en titt på följande filmklipp:

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.