Snart dags för hockey igen!

Hockeyn skapades förmodligen någon gång i slutet av 1800-talet, åtminstone om man ser till dess nuvarande form. Sedan dess har det blivit en av världens mest populära lagsporter, i alla fall om man ser till den norra delen av halvklotet. 

Nu är det snart dags för VM igen och i år utspelas kampen i Ryssland. Start sker redan sjätte maj, så om du är intresserad så vet du precis vad du gör från den dagen fram till final 22:e maj. Att tillsammans med vänner se på match efter match samtidigt som man hoppas att Sverige tar sig vidare är förstås det mest spännande man kan göra under den här tiden. Men att ha koll på alla matcher och TV-tider är förstås inte någon enkel match, och det finns förstås en risk att vardagen måste fungera som vanligt under den här tiden.

Vill du ha lite hjälp att följa Sveriges väg till final – och i år tror jag verkligen att vi har en ordentlig chans – ska du ta en titt på vmhockey.se – där du hittar allt från TV-tablå, spelschema, resultat och mycket mer.

Den stora frågan är förstås hur du ska hinna med det vanliga livet, vilket vi inte kan hjälpa dig med. Men, med god planering löser man det mesta, och finns det bara chips och mängder av den dryck du föredrar så är chanserna rätt stora att du kommer ha en fantastisk tid under VM.

 

 

Det här är en sponsrad artikel. 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.