Snart kommer nunnan och tar dig

the nun

Nog för att jag redan tyckte nunnor var läskiga, men det här tar priset. Den 7:e september är det dags att bli skrämd. The Nun är en spinoff från The Conjuring 2, och då vet vi vad vi har att vänta oss. Skräck, skräck och ännu mer skräck. 

När jag första gången såg The Conjuring var det första gången på länge jag såg en skräckfilm med en riktigt bra känsla. Jag blev väldigt positivt överraskad och det har jag blivit även av uppföljaren. Samma sak med Annabelle som utspelas i samma ”universum”.

The Nun handlar om ett mystiskt självmord på ett kloster i 50-talets Rumänien. Vatikanen skickar en nunna och en präst för att undersöka, och … tja, se trailern och döm själv om du inte bara måste se den här.

 

 

Extra kul är det förstås att huvudrollen spelas av Taissa Farmiga, syster till Vera Farmiga som spelade huvudroll i The Conjuring.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.