Tävla och vinn Djungelboken

THE JUNGLE BOOK - (L-R) BALOO and MOWGLI. ?2106 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Nu är det dags för en ny tävling här på Spel och Film. Disney har gett oss tre exemplar av Djungelboken på Blu-ray att lotta ut – och du kan vinna ett av dem genom att vara med i tävlingen.  

Djungelboken är en nyinspelning av Disneys klassiker från 1967, med röster av bland annat Bill Murray, Scarlett Johansson och Ben Kingsley. Vi recenserade Djungelboken och gav den 4/5 i betyg.

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att:

1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen: 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

2. Skicka svaret på frågan Om du hamnade i djungeln, vilka tre saker skulle du ta med dig för att överleva på bästa sätt? till tavla@spelochfilm.se

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, lördagen den 10:e september. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-09-10. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

JungleBook_LA_keyart_horizontal

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.