Tävla och vinn Downsizing

downsizing

Äntligen dags för en ny tävling här på Spel och Film. Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi med stolthet och glädje tävla ut tre exemplar av Downsizing på Blu-ray. 

För ovanlighetens skull kommer tävlingen innan recensionen, men den dyker snart upp. Under tiden kan du med spänning delta i tävlingen om en film där Matt Damon får vara med om storslagna äventyr, trots att allt handlar om att krympa oss människor.

Allt du behöver göra för att ha en chans att vara en av tre lyckliga vinnare av Downsizing är följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande frågor:
  Om du fick en chans att bli lika liten som Matt Damon i Downsizing (runt 12 centimeter), skulle du ta chansen och vad är det första du skulle göra?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndagen den 3:e juni 2018, 23.59 och skriv DOWNSIZING i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågorna kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Downsizing på blu-ray hemskickat i brevlådan.

downsizing
Downsizing from Paramount Pictures.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-06-03. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.