Tävla och vinn Game of Thrones – säsong 8

Nu är det återigen dags att tävla här på Spel och Film – och tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av finalen på Game of Thrones! Tre ex av säsong 8 på blu-ray står på spel.

Game of Thrones hade premiär 2011 och blev snabbt en succé. Den påkostade TV-serien bygger på George R R Martins böcker och intrigerna är lika många som de färgstarka karaktärerna.

Serien avslutas med säsong 8 och miljoner människor världen över har följt serien från start. Nu har du chans att vinna säsong 8 på blu-ray!

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Som du säkert vet baseras Game of Thrones på en serie böcker. Vilket datum kom den första boken ut på originalspråket?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag 1:e december 2019, 23.59 och skriv GOT i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får vardera ett exemplar av säsong 8 på blu-ray.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2019-12-01. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.1 trackback/pingback

 1. Tävla och vinn Game of Thrones – säsong 8 - Filmfeed

Kommentarer är stängda.