Tävla och vinn Hitta Doris

(Pictured) DORY. ©2013 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Nu är det dags att dyka ner i havsdjupen om du vill delta i vår nya tävling. Disney har gett oss tre exemplar av Hitta Doris på Blu-ray att lotta ut – och du kan vinna ett av dem genom att göra några enkla saker. 

Hitta Doris är uppföljaren till 2003 års succé Hitta Nemo och nu är det Doris som står i centrum. I Spel och Films recension av Hitta Doris blev det ett högt betyg. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna den här fantastiska filmen är:

  1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

    Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

    Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.

  2. Svara på frågan Om du var ett djur som levde i havet, vilket djur skulle du då vilja vara och varför? Skicka svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 17:e december, 23.59. 

 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, lördagen den 17:e december.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-12-17. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

 

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Glöm inte Hitta Doris-tävlingen - Spel och Film
  2. Glöm inte Hitta Doris-tävlingen – Carling Creations

Kommentarer är stängda.