Tävla och vinn Logan

Tack vare våra vänner på 20th Century Fox är det dags för ännu en spännande tävling – och den här gången är det storfilmen Logan som ligger i prispotten. 

Logan fick högt betyg i vår recension och det var verkligen inte oförtjänt. Vi får återse Logan (Hugh Jackman) och det har gått ett tag sedan vi såg honom sist i The Wolverine. Det är 2029 och vi möter en trött mutant. Nedsupen arbetar han som limousinchaufför i El Paso och hans förmåga att hela fungerar inte som förr. Han åldras och läker inte skador på samma sätt. Mutanterna i världen är få och X-Men-organisationen finns inte längre. Professor X (Patrick Stewart) är förvirrad, åldrad och Logan har gömt honom i en nedlagd fabrik i norra Mexico. Inga nya mutanter föds numera och de få som finns kvar jagas av Pierce (Boyd Holbrook) som minst sagt verkar hata alla mutanter. Men en dag dyker en ung mutant upp och förändrar allt…

Vill du äga ett eget exemplar av den här fantastiska filmen på Blu-ray så behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande två frågor:

  I hur många filmer har Hugh Jackman spelat Wolverine och vad heter Logan/Wolverine ”egentligen” i filmerna/serien?

 

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast tisdagen den 8:e augusti 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Logan på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

OBS: Vinstfilmen innehåller både den vanliga versionen och den svartvita Noir-versionen!

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-08-08. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.