Tävla och vinn i Miss Peregrine’s extratävling

Tack vare att våra vänner på Fox är så generösa kan vi anordna en extratävling, där du kan vinna Miss Peregrine’s hem för besynnerliga barn. 

När vi nyligen recenserade Miss Peregrine’s hem för besynnerliga barn gav vi filmen ett besynnerligt bra betyg. Vilket kanske inte är så konstigt, med tanke på att det är Tim Burton som ligger bakom. Vi hade en första tävling där frågan om vilken film som var er läsares favorit vad det gäller Tim Burtons filmer. Nu är det dags att tävla på nytt och allt du behöver göra för att vinna är följande:

  1. Gå med i vår e-postlista genom att använda formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte gå med igen: 

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

    Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

    Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
  2. Svara på frågan Vilken av alla karaktärer i Tim Burtons filmer gillar du mest – och varför? Skicka svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 18:e februari 2017, 23.59.

Miss Peregrine

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, lördagen den 18:e februari 2017.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-02-18. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

 

Gillar du Tim Burton så kanske du vill läsa vår recension av en av hans mest klassiska filmer? Batman från 1989 är en av hans mest färgstarka filmer.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.