Tävla och vinn Mission: Impossible – Fallout (2018)

Tom Cruise as Ethan Hunt in MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT, from Paramount Pictures and Skydance.

Då var det dags att tävla igen och den här gången gäller det den sjätte filmen i Mission Impossible-serien. Tack vare 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av Mission: Impossible – Fallout på blu-ray. 

Mission: Impossible – Fallout handlar om hur Ethan Hunt tar sig an ett rejält hot i form av skurkar som vill åt kärnvapen. Fallout börjar i princip där Rogue Nation slutade och vi får återigen följa  Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris och Michelle Monaghan. Naturligtvis vill du vara med och tävla om den här fantastiska filmen!

Vinn Mission: Impossible – Fallout

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Mission: Impossible bygger på den populära TV-serien med samma namn. Hur många avsnitt fanns det totalt i originalserien som gick mellan 1966 och 1973?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag den 2:e december, 23.59 och skriv FALLOUT i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Mission: Impossible – Fallout på blu-ray hemskickat i brevlådan.

mission

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-12-02. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.