Tävla och vinn X-Men: Apocalypse

Nu är det dags att tävla igen. 20th Century Fox har gett oss tre exemplar av X-Men: Apocalypse att lotta ut och här hittar du allt du behöver veta för att ha en chans att vinna. 

Vi recenserade nyligen X-Men: Apocalypse och det är helt klart en film i vår smak. I den tredje delen om de unga X-Men möter de den första mutanten som planerar för världens undergång. Åtminstone för människor. Du kan vinna X-Men: Apocalypse på Blu-Ray genom att göra följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook. 
  2. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

    Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

    Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

  3. Skicka svaret på frågan Vilken superhjälteförmåga skulle du vilja ha och varför? till tavla@spelochfilm.se. 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

 

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, söndagen den 30:e oktober. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-10-30. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

apocalypse1

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.