Trailer: The Martian (2015)

The Martian – Marsianen – är en film som snart kommer till en biograf nära dig. Får vi hoppas i alla fall. För Mars är bra. Mars är trevligt. Åk till Mars, skapa dig en framtid och glöm inte att ta med en aning resurser. Typ allt du behöver.

Så lät det kanske för astronauten Mark Watney (Matt Damon) när han skulle få åka med till Mars. Det är dock inte projektet Mars One vi pratar om, utan NASA har bestämt sig för att äntligen göra verklighet av drömmarna. Det är ju på tiden, eftersom Apollo-programmet tog slut 1972. Och i den här filmen får vi se hur det skulle kunna gå till, när Ridley Scott regisserat The Martian.

Astronauten Mark Watney dessvärre blir kvarlämnad efter en storm och när misstaget uppdagas är han ensam med … ingenting. Ingenting annat än det han kan hitta på basen och på Mars. Tufft och dessvärre växer ingenting på Mars. The Martian handlar om hur Watney ska klara sig, hur NASA ska få hem honom och hur ogästvänligt det faktiskt är ute i stora universum.

Trailern hittar du nedan och biopremiären sker 27:e november.

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Recension: The Martian (2015) - Spel och Film
  2. Recension: The Martian (2015) » Carling Creations

Kommentarer är stängda.