Träna i hemmet

Visserligen tillhör jag dem som springer framför styrketränar, men jag inser hur viktigt det är att få med lite styrketräning och inte bara satsa på kondition. Därför tycker jag att det skulle vara intressant att träna lite mer i hemmet. Att ta sig ner till ett gym tar tid och om jag hade haft utrustningen hemma istället skulle jag förmodligen ha tränat mer. Visserligen kan man enkelt ägna sig åt att träna med det som finns och kanske satsa på situps eller pushups, men med bra träningsredskap kan man träna ännu mer och bättre. För min del skulle det kanske först och främst handla om att titta på hantlar eller kettleballs, men en roddmaskin skulle kanske vara ett bra komplement. Ett löpband tror jag inte skulle fungera för mig, jag springer hellre i naturen, men en motionscykel skulle vara ett bra komplement på regniga dagar.

En crosstrainer är förstås intressant, då den innebär att man tränar hela kroppen. Skulle jag någon gång ge mig på en svensk klassiker skulle jag överväga att skaffa en crosstrainer. Om du vill ha tips på träningsmaskiner kan du ta en titt på http://frisksport.nu/ där du hittar både maskiner och hantlar.

 

Detta är ett sponsrat inlägg.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.