Underground Garage kommer ut på Steam, Nintendo Switch, Playstation och Xbox

Underground Garage är ett simulations-spel från BeardedBrothers.games, skaparna av bl. a. Biker Garage: Mechanic Simulator (2019). Den här gången kommer du att ha hand om bilar. Men inte vanliga bilar som kör på gatan mitt på dagen. Nej, din uppgift kommer istället vara att reparera, trimma, testa och tävla med bilar på natten i illegala race. Högljudda avgasrör, neonljus, hög hastighet – allt detta kan du finna i Underground Garage.

Spelet

Starta en karriär som trim-specialiserad bilmekaniker. Börja med reparationer, utveckla dina färdigheter och skaffa en workshop. Trimma bilar på beställning och skapa dina egna designer. Över 10 000 interaktiva delar. Mer än 30 fordon att välja mellan. Testa färdiga bilar i en free ride-mode och i streetrace. Spoilers, neonljus och mycket mer.

Underground Garage innehåller också:

-Icke-linjära storylines: samarbeta med korrupta poliser, stjäl bilar, spionera på din opposition. Dessa är bara några exempel på uppdrag du kommer att kunna göra.

-Många olika typer av bildelar, både standarddelar och trimmade delar som har effekt på bilens .

-Illegala nattrace: både inne i staden och på landsvägar, maraton och sprint.

-Garage: hitta övergivna bilar, bildelar, hela motorer, slå dem tillsammans, spara kostnad.

-Utveckla ditt garage: du kan starta i en övergiven hangar i utkanten av en flygplats, städa upp den och öka ytan för mer plats att reparera fordon.

BeardedBrothers.games

BeardedBrothers.games är ett indie-spelutvecklingsföretag. Förutom Underground Garage har de även gjort Biker Garage: Mechanic Simulator, en simulatorspel där man är en motorcykelmekaniker som köper begagnade motorcyklar, fixar dem och sedan säljer dem vidare, och Let’s Go Nuts! (2018), ett plattformspel för upp till fyra personer där man ska avsluta nivåerna så snabbt som möjligt med så många nötter som möjligt. Efter Underground Garage har de planerat att släppa ännu ett spel, Be the Ruler: Brittania, där man spelar en kung som måste styra landet Wussex.

///

Underground Garage kommer ut någon gång i slutet av 2021 och kommer att finnas på Steam, Nintendo Switch, Playstation och Xbox.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).