Vikten av bra restaurangmöbler

När du var på restaurang sist, lade du märke till möblerna? Jag har i alla fall många gånger tänkt på hur mindre bra planerade en del restauranger är, där ägarna ibland ser ut att fokusera mer på att få in så många sittplatser som möjligt än att låta gästerna sitta bekvämt. Bekvämligheten är förstås grundläggande, men det gör ju ingenting om möblerna är snygga också. Restauranginredning kan se ut hur som helst, och förvånansvärt ofta ser man restaurangmöbler som ser olika ut. Ett hörn kan ha en typ av stolar och längre in har man en annan stil. Det kan förstås vara okej om det är välplanerat, men som gäst vill man ha lite harmoni.

Det finns förstås de som har riktigt snygga möbler. En leverantör som tillhandahåller möbler som både ser snygga ut och verkar praktiska är AZ Design. Deras utbud är omfattande och här finns många olika stilar. Jag gillar att de på sin hemsida pratar om helhetsintrycket. Allt från placering till ljussättning finns det tips om, vilket deras kundservice kan hjälpa till med. En sak som jag har funderat på som jag inte har några svar på är om man ska tänka på vilken mat som ska serveras. Behövs det annorlunda möbler om det är en restaurang som serverar snabbmat, jämfört med trerätters-krogen? Antagligen, det brukar ju trots allt se ganska annorlunda ut på dessa olika typer av restauranger.

Vill du veta mer hittar du mängder av information om restaurangmöbler och restauranginredning på www.azdesign.se.

soffa-jelly-bredd-170-cm

 

Detta är ett sponsrat inlägg.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.