Vilka vann senast?

Fotboll är förmodligen världens mest populära sport, vilket inte minst märks i antalet utövare. Fifa brukar prata om att runt en kvarts miljard människor runt om i världen spelar fotboll mer eller mindre aktivt. Hur många som följer de olika ligorna runt om i världen är svårt att säga, men det är onekligen många.

För min del har fotboll alltid varit kul att följa, särskilt när det är landskamp men även på hemmaplan, där ett visst Göteborgs-lag är favoriten. Men det kan vara svårt att hålla koll på alla resultatet, inte minst med tanke på hur många ligor det finns.

Vill du ha senaste nytt om resultat kan du alltid kolla in Fotbollsresultat.com – där hittar du resultaten från Premier League och snart ännu fler ligor.

 

Det här är ett sponsrat inlägg. 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.