Vinnaren av upplevelse-tävlingen

Tack alla som deltog i vår tävling tillsammans med Upplevelse.com. Många bidrag kom in och det var mängder av fantastiskt bra motiveringar. Det var ingen lätt nöt att knäcka när det gällde att utse en ensam vinnare. 

Gemensamt för de allra flesta motiveringar var att upplevelser är bättre än saker, vilket vi gärna stämmer in i. Det var också många som ville dela upplevelsen med någon närstående, vän eller släkting eller partner. Det är förstås fantastiskt kul att höra, för visst är det så att en upplevelse tillsammans med de vi älskar är bättre än alla prylar i världen.

Den motivering som vann gjorde det för att den stack ut lite extra vad det gällde syftet. Vi säger därför stort grattis till:

Terese Parmskog

Presentkortet kommer inom kort till dig Terese.

Och till alla er andra som inte vann; stort tack återigen för att ni deltog – fler tävlingar kommer snart på Spel och Film.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.